Sidste nyt fra Selskabet Højeruplund 2021

 Liste over aktiviteter 2021

23. november 2021 Generalforsamling

Selskabet Højeruplunds generalforsamling på Traktørstedet Højeruplund
tirsdag den 23. november 2021 kl. 20.15

Der var mødt pænt mange medlemmer op, både for at høre Lise Søelund fortælle om mytiske og historiske indslag fra Stevns, og for at deltage i generalforsamlingen, der især havde samlet interesse på grund af forslaget fra ”kulturgruppen” om at den gamle museumsbygning skulle bevares og benyttes til kulturhus og mødested.

Svingende barokmusik 10. august 2021

Traditionen tro danner Højerup Gl. Kirke ramme for koncert den 10/8 kl. 19.30, denne gang med Blokfløjtekvartetten ”In consort”

”In consort” består af de fire blokfløjtespillere :

Gertie Johnsson, Lene Langballe, Dorte Lester Nauta og Pernille Ebert Spissky.

De fire musikere, der alle er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med efterfølgende studier i Europa og USA, har for længst markeret sig både i det danske og udenlandske musikliv. Kvartetten spiller først og fremmest musik fra renæssancen og barokken, men krydrer desuden koncerterne med musik fra vor tid. Blokfløjterne er kopier af originale instrumenter .” In consort” betyder, at følges ad i enighed og harmoni. Der er lagt op til en spændende og sprudlende koncert.

Ved koncerten bliver der spillet værker af bl.a. G. Ph. Telemann og J. S. Bach og værker komponeret til kvartetten.

NB: Med baggrund i coronarestriktioner skal du reservere plads til kirken ved at sende en mail til formand@hb39.dk eller ringe til Jens Carl Jørgensen telefon 2893 5535. Pladserne er begrænset. Kirken åbnes kl. 19.

Dog vil der blive sat højtalere og stole op uden for kirken, så koncerten også kan høres uden for, og her skal der ikke reserveres plads.